Please reload

Entradas recientes

Multitudinària assistència amb més de 2.000 persones a la 25a edició de la Mostra de Cançó de Taverna de Sant Feliu de Guíxols

Més de 2.000 persones van assistir a la Gran Cantada de Cançó de Taverna celebrada a Sant Feliu de Guíxols el passat dissabte 17 d'agost de 2019.


L'ocasió s'ho mereixia, ja que aquest certamen celebra 25 anys, i l'emplaçament, a peus del mar al passeig de Rius i Calvet, va reunir el nombrós públic, la millor música i la millor lluna, en una nit d'agost molt agradable.
Les quatre formacions participants, Josep Andújar "Sé", la Colla Jacomet, l'Arjau i Port-Bo, van oferir el seu millor repertori i van comptar amb la complicitat d'un públic entregat des del minut zero.


Abans de la cantada, l'alcalde, Carles Motas, acompanyat de la regidora Núria Cucharero, va convidar tothom a gaudir d'una gran nit, i va indicar que aquest certamen anirà a més. Durant la primera part de la nit, el cantautor local Josep Andújar va fer una incursió al seu últim disc, junt amb alguns dels seus clàssics.

1/6

 


La Colla Jacomet van fer d'autèntics representants de les cançons de les tavernes, amb peces picants i recreant amb la música els ambients dels locals on s'hi reunien pescadors i tapers.


A la mitja part es va servir cremat per a tothom.
La segona meitat del recital va reunir les aportacions dels grups Arjau i Port-bo. Els dos grups palafrugellencs van repassar el seu repertori de valsets, boleros, sardanes i havaneres, i van elogiar l'entorn on actuaven, en una nit còmplice amb el públic.


Encara queden més concerts, en aquesta mostra que s'allarga fins el 6 de setembre.
Els propers concerts els podeu trobar a guixols.cat

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h