Please reload

Entradas recientes

L’associació S’agaró-Sant Pol es mou i l’ajuntament promouen la tercera edició de la Festa Major d’estiu de S’agaró dilluns 15 i dimarts 16 de juliol

 

Dilluns 15 de juliol (17 h) al Parc de Sant Ramon s’hi farà la festa del 10è Aniversari de Som Reggae FM. L’emissora radiofònica (106.0FM i per internet) va néixer el 2009 per fer visibles una varietat de gèneres no comercials relacionats amb la música jamaicana, i celebra aquests primers 10 anys retransmetent en directe la festa amb dj’s propis juntament a selectors i el sound system de Rise Up Girona i el concert de reggae acústic dels The Wah Wah’s. Es completa la vetllada a la Plaça Sant Pol amb les versions més joves de La Dalton Bang (22.30 h), una colla de músics amb un únic objectiu: assaltar les places per vestir-les d’una absoluta festa sense precedents amb balls, gresca i bona música que va, des dels hits dels anys 70, fins a la patxanga més actual.

 

L’endemà dimarts 16 de juliol, totes les propostes són a la Plaça Sant Pol on hi haurà festa de l’escuma amb Soy La Fiesta (12 h), màgia i música itinerant (17.30 h) i ball de fi de festa amb La Band Gogh (20 h), una nova formació que aplega tres artistes amb molts anys de trajectòria i d’experiència que ofereixen un espectacle multidisciplinari que barreja art, música, pintura (performance), qualitat, elegància, bogeria i professionalitat en la seva màxima expressió, juntament amb una diversitat de repertori que complau a tot tipus de públic.

 

La celebració s’emmarca en el conjunt de propostes d’estiu a S’Agaró que es va iniciar el 5de juliol amb la Magic Night. Més enllà de la festa major, hi haurà havaneres amb Els Pescadors de L’Escala (14 de juliol) i L’Empordanet (10 d’agost), sardanes amb La Principal de L’Escala (27 de juliol), la primera edició del Summer Market La Industrial al Parc de Sant Ramon (del 8 a l’11 d’agost) i cinema a fresca amb la projecció de Ralph Rompe Internet (14 d’agost). També el Camí de Ronda de S’Agaró és escenari de dues visites guiades, una amb l’acompanyament de la guia local i en idiomes (10 i 24 de juliol, 7 i 21 d’agost · 19 h) i l’altra, teatralitzada amb la Cia. La Minúscula, ambientada en la història dels rodatges cinematogràfics que s’hi han fet (18 de juliol, 1 i 29 d’agost · 19 h). A partir del 20 de juliol s’inicia el 22è Festival Internacional de Música de S’Agaró a l’Església de Nostra Senyora de l’Esperança amb un programa de nou concerts amb solistes o formacions cambra, fins al 21 de setembre. Una iniciativa de l’Associació Cultural Pau Casal amb el patrocini de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro (www.associaciopaucasals.cat).

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h