Please reload

Entradas recientes

Els Mossos d'Esquadra detenen dos responsables d'una empresa de la Selva per un delicte contra els drets dels treballadors

 

 

 

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir el passat 5 de juliol dos homes, de 42 i 51 anys, de nacionalitats búlgara i uruguaiana, amb domicili a Lloret de Mar, com a presumptes autors d'un delicte contra els drets dels treballadors.

 

Els fets es van iniciar el passat 7 de maig quan es va produir un accident laboral mortal en unes obres d'una casa a Lloret de Mar. Durant la investigació de l'accident, els mossos van detectar diverses irregularitats per part de l'empresa responsable.

 

D'entrada, van comprovar que la víctima, que estava en una situació irregular, no estava d'alta a la seguretat social ni tenia contracte amb l'empresa. També van constatar que a l'obra no s'havien instal·lat les estructures ni els elements de seguretat legalment establerts i els treballadors tampoc disposaven de l'equip de seguretat obligatori.

 

A més, van saber que en el moment dels fets hi havia almenys tres treballadors més en situació irregular, que van fugir quan els serveis d'emergència van arribar al lloc.

 

Posteriorment, els mossos van comprovar que l'empresa disposava de treballadors en situació irregular, sense permís de residència al país, sense contracte ni donats d'alta a la seguretat social, que utilitzava en diverses obres.

 

La investigació va culminar el passat divendres dia 5 de juliol, amb la localització dels dos responsables de l'empresa que van ser detinguts a Blanes com a presumptes autors d'un delicte contra els drets dels treballadors.

 

 

Els detinguts, un dels quals tenia antecedents, van quedar en llibertat  després de declarar a la comissaria amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes quan siguin requerits.

 

Tornar a notícies

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h