Please reload

Entradas recientes

Uns 200 alumnes de 1r de primària de les escoles de Palamós, participen en la Jornada de Robòtica que es va organitzar a la Nau de 50 metres

L'equipament municipal de la -Nau dels 50 metres- va acollir (23/05/19) la Jornada de Robòtica de totes les escoles de primària del municipi (Vila-romà, La Salle, La Vila i Vedruna) amb la col·laboració de l'IES Palamós.

 

L'activitat va aglutinar un global aproximat de 200 alumnes de primer curs de primària, que van mostrar les seves creacions i van posar en comú els seus coneixements en robòtica, apresos durant aquest curs 2018-19 mitjançant el seminari que han realitzat en les seves respectives escoles sobre aquest tipus de tecnologia.

 

La jornada ha esdevingut cloenda d'aquest seminari, girant en aquest cas al voltant del treball amb les bee-bots (abelles) i utilitzant material de robòtica i tauletes. Els alumnes de 3r d'ESO de l'IES Palamós van fer de mentors ajudant els més petits en la realització de les activitats programades.

 

El seminari de robòtica realitzat aquest curs amb els infants de totes les escoles de primària de Palamós, ha tingut com a principals objectius: poder iniciar els alumnes en el llenguatge de programació de manera natural i lúdica; valorar la robòtica educativa com un recurs més per l'aprenentatge; desenvolupar aquest aprenentatge de l'alumne per indagació (assaig-error), o bé aprendre a superar reptes diaris posant en pràctica conceptes i habilitats cognitives relacionades amb diferents àrees curriculars.

 

Tornar a notícies

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h