Please reload

Entradas recientes

Detingut un conductor sense permís que septuplicava la taxa d’alcoholèmia i es va accidentar a l’AP-7 al Gironès

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el dia 20 de maig un home de 51 anys, de nacionalitat índia i veí de Salt (Gironès), com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària, un per conduir amb una taxa d’alcohol penalment punible i un altre per conduir sense haver obtingut mai el permís.

 

 

 

 

Quan passaven cinc minuts de tres quarts d’onze del matí del mateix dia 20, es va produir un accident de trànsit al punt quilomètric 55, de l’autopista AP-7, dins el terme municipal de Sant Julià de Ramis (Gironès).

 

En arribar els mossos van observar que un cotxe havia col·lidit contra l’estructura de formigó que separa les cabines de cobrament del peatge de Girona Nord. Després de comprovar que els dos ocupants del turisme no havien patit ferides, van observar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques.

 

Els agents li van fer la prova d’alcoholèmia al conductor i va donar un resultat positiu d’1.04 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, gairebé set vegades per sobre del límit màxim permès, que en aquest cas era de 0.15 mg/l. A més, l’home mai havia obtingut el permís de conduir. Va quedar detingut pels dos delictes relatius al trànsit.

 

El detingut, que tenia antecedents, va passar el dia 21 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

-

 

En una altra actuació, el dia 21 de maig, els mossos d’esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) van denunciar penalment un home de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lloret de Mar (La Selva), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària, per conduir amb una taxa d’alcohol penalment punible.

 

Els fets van passar el mateix dia 21 de maig, cap a la una del migdia al punt quilomètric 23, de la carretera GI-682, dins el terme municipal de Tossa de Mar (La Selva), quan es va produir un accident per una sortida de via d’un ciclomotor.

 

El conductor, que va resultar ferit lleu, va donar un resultat positiu d’1,47 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, més de cinc vegades per sobre del límit màxim permès que en aquest cas era de 0.25 mg/l.

 

El ciclomotor va quedar immobilitzat i al conductor se li van obrir diligències penals com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.

 

El denunciat va quedar citat i declararà sobre els fets al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols quan sigui requerit.

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h