Please reload

Entradas recientes

Els Mossos d’Esquadra intercepten un vehicle i detenen un home per tràfic de drogues a Figueres

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el passat 14 de maig, un home de 50 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Castelló d’Empúries (Alt Empordà), com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

 

La tarda del 14 de maig agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana d’aquesta comissaria estaven efectuant patrullatge preventiu en servei de paisà per la plaça Jaume Maurici quan van observar un turisme que sortia d’un carreró. Els agents van veure com els seus dos ocupants tenien una actitud vigilant i van decidir seguir el vehicle i aturar-lo al carrer Borrassà.

 

Mentre els mossos identificaven el conductor i el seu acompanyant van sentir com de dins del vehicle es desprenia una forta olor a marihuana. En el seu escorcoll els agents van localitzar, en un dels seients, una bossa de plàstic plena de marihuana i els agents van detenir el seu propietari.

 

La droga, amb un pes de 175 grams està valorada, segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri de l’Interior, en 880 euros.

 

El detingut, amb antecedents, van passar el dia 15 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h