Please reload

Entradas recientes

El reconegut ciclista català David de la Cruz, va encapçalar l'organització de la marxa cicloturista que va tenir lloc diumenge a Palamós amb 400 participants

El passeig del Mar de Palamós va acollir diumenge passat, 5 de maig, la Wearedlax-gran fondo David de la Cruz, la marxa cicloturista inclosa al calendari català 2019, i que lidera en la seva organització aquest reconegut ciclista professional i el Club Ciclista Palafrugell.

 

Fins a 219 quilòmetres en bicicleta per la Costa Brava

Aquesta prova esportiva, amb sortida i arribada a Palamós, es va iniciar a les 8h del matí i va comptar amb la participació d'uns 400 ciclistes, on es destaca la de David de la Cruz i d'altres ciclistes professionals de nivell internacional. L'organització va incloure tres recorreguts orientats als diferents nivells i reptes de cada participant: un primer de 119 quilòmetres; un segon de 167, i la prova de gran fons de 219 quilòmetres.

 

Aquesta activitat esportiva no tenia un caràcter competitiu i era orientada a un perfil cicloturista que comprèn un ampli ventall d’edats i aficionats al món del ciclisme d’oci, masculí i femení. L'objectiu de la prova era el de promocionar l'esport del ciclisme a la Costa Brava, donant a conèixer l'entorn i el paisatge de la zona a tots aquells amants al ciclisme, destacant les carreteres secundàries de la costa gironina com a idònies per a practicar aquest esport.

 

A banda de la Wearedlax-gran fondo, l'organització també va realitzar l'anomenada Wearedlax-Kids, inclosa dins la copa catalana i pensada per als infants. Aquesta cursa va comptar amb uns 200 ciclistes que realitzaran un circuit urbà tancat d'un quilòmetre, que comprèn el passeig del Mar, el c/del Mar, el López Puigcerver, i el de Mallorca. 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h