Please reload

Entradas recientes

Èxit de visitants a la XXIX Fira Mercat al carrer de l’1 de maig a la Bisbal d’Empordà

D’acord amb la projecció de les persones que es van calcular amb l’estudi d’impacte econòmic de la Fira del 2016 (8.000 persones), es pot dir que ahir es va superar àmpliament les 12.000 persones que van visitar la darrera edició de la fira Mercat al carrer de l’1 de maig. Així, s’ha mantingut una elevada participació a la fira, amb un total de 60 botiguers a la Botiga al carrer, 30 marxants del mercat i 40 d’eventuals. Junts, van omplir els principals eixos comercials de la ciutat, i en general hi ha hagut uns bons nivells de venda i per tant una valoració positiva d’aquesta edició de la fira mercat.

 

 

 

Els espais monogràfics situats dins l’àmbit de la fira ha tingut també una bona acollida. En concret, a la fira-mercat, s’ha consolidat la II Fira de brocanters, col·leccionisme i joguines al Passeig Marimon Asprer amb la presència de 15 expositors. L’espai d’Art (10a edició) novament va acollir al vestíbul del Mundial la faceta més artística de la fira, especialment amb pintures. Concretament, un total de 15 pintors –majoritàriament amateurs- hi van participar. 

 

Pel que fa a l’espai Fireta –que era la 9a edició- va comptar amb 30 parades de nens i nenes de la Bisbal que oferien els seus objectes de segona mà, especialment joguines i roba. La 4a Mostra de Playmobil al castell Palau va esdevenir un dels grans atractius de la Fira, sobretot els diorames muntats a la planta baixa de l’edifici. En total més de 3500 persones han visitat l’exposició. A la mateixa plaça del Castell hi havia 4 parades de productes de col·leccionisme de Playmobil. D’altra banda, l’altre espai monogràfic de la Fira es trobava al pavelló firal: la Fira de Vehicles d’Ocasió, que celebrava la seva 11a edició. 5 concessionaris de la població hi van exposar vehicles i hi van passar més de 2250 persones.

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h