Please reload

Entradas recientes

Una trentena d’artistes i personalitats formen el cartell del Gran concert SOS Costa Brava

April 29, 2019

S’ha presentat la major part del cartell del Gran Concert SOS Costa Brava que vol servir per reivindicar la mobilització ciutadana i, a la vegada, recaptar fons per seguir lluitant per protegir la Costa Brava. I és que sota l’eslògan de ‘Ajuda’ns a protegir la costa que encara ens queda’ s’hi desplega un cartell que compta amb prop d’una trentena d’artistes i personalitats públiques d’allò més diverses.

 

Propostes musicals com Pau Riba, Mazoni, Natxo Tarrés, Judit Neddermann, Toti Soler, Miquel Abras, Pep Poblet, la Cobla Bisbal Jove, Xavi Lloses, Rosa Pou, Cala Vento o l’Orchestra Fireluche, es mesclaran amb noms com Adrià Pujol, Àngels Bassas, Bruno Oro, Alba Florejachs, Joan Massotkleiner, Jordi Boixaderas o Joan Lluís Bozzo. Serà el proper dissabte 4 de maig a l’Auditori teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí. La roda de premsa de presentació ha tingut lloc al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí ha comptat amb la presència de Jordi Colomí, primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Torroella; Sergi Nuss, portaveu de SOS Costa Brava; i Badreix Tarragó, productor del concert. L’acte també ha comptat amb una petita actuació de Pau Blanc, un dels artistes que configura el cartell del Gran concert SOS Costabrava.

 

El regidor d’Urbanisme, Jordi Colomí, ha donat la benvinguda a les persones assistents i s’ha mostrat satisfet que Torroella de Montgrí pugui acollir el Gran concert SOS Costa Brava. «Quan es va decidir desclassificar i desurbanitzar la Pletera de Torroella hi havia qui deia que anàvem contra el progrés», ha explicat Colomí argumentant el seu suport a la causa. «Benvinguts a Torroella i endavant!», ha culminat.

 

 

 

Al seu torn, el portaveu de SOS Costa Brava, Sergi Nuss ha volgut deixar clar que no és fortuït ni gratuït que l’acte del 4 de maig es faci a Torroella de Montgrí: «La història del planejament urbanístic del municipi és un referent», ha argumentat. Nuss també ha explicat que el concert té una dobla finalitat: «Vol servir per celebrar la mobilització ciutadana a favor d’un territori millor i seguir conscienciant i, a la vegada, recaptar fons». El portaveu de la plataforma també s’ha referit a que cal seguir vetllant per preservar «el que ens queda de litoral», mentre avisava que a més dels llocs amenaçats, n’hi ha que podrien córrer perill en un futur.

 

El concert s’organitzarà en tres blocs i així ho ha explicat Badreix Tarragó, productor de l’esdeveniment i director de Hau! Produccions. «Serà una gran festa on hi intervindran membres de la plataforma, acompanyats de personalitzats diverses: viatjarem des de Tossa fins a Llançà, agafant la C-32 per veure de quina manera queda afectat tot el litoral de la Costa Brava», ha declarat. Així, hi haurà l’obertura que vol servir per explicar què és SOS Costa Brava; el primer i el segon bloc que explicaran els casos afectats; i la cloenda, per posar damunt la taula el model de territori que es vol. Badreix Tarragó, referint-se al cartell, també ha esmentat que «queden alguns serrells per tancar i avancem que hi haurà algunes sorpreses més».

 

Les entrades ja es poden adquirir a través del web de la plataforma SOS Costa Brava, amb butaca o sense, de 20 a 25 euros (amb el corresponent descompte a 15 euros per estudiants). Les persones que no hi puguin assistir podran adquirir entrades de fila zero per 20 euros per tal de poder aportar el seu granet de sorra a la causa. I és que tots els diners recaptats aniran destinats

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h