Please reload

Entradas recientes

La V edició de Begur en Flor aplega 30 espais decorats, a més d'aparadors i balcons

April 29, 2019

 

La V edició de Begur en Flor, que es va celebrar entre divendres i diumenge, oferia un total de 30 espais decorats en flors i art al llarg del nucli antic, com també a les cales de Sa Riera, Sa Tuna, Aiguablava i Aiguafreda. A més, es va complementar amb les decoracions florals als aparadors dels comerços com també als balcons i balconades de cases particulars. Begur en Flor, que organitza l'Associació de Comerciants de Begur amb la implicació de l'Ajuntament, a més d'entitats i veïns, ofereien també actuacions musicals, exposicions fotogràfiques, cantada de corals,  conferències i  visites guiades. 

 

 

 

Tornar a notícices

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h