Please reload

Entradas recientes

L’Ajuntament de Palamós homenatja la jove atleta palamosina Marta Galló, en reconeixement a cúmul d'èxits esportius que ha assolit

April 29, 2019

L'Ajuntament de Palamós va organitzar el passat divendres, 26 d'abril, l'acte de recepció oficial de la jove atleta palamosina Marta Galló Ruiz, en reconeixement als seus èxits esportius en campionats de salt de llargada.

 

Aquesta jove de només 16 anys, va ser rebuda a la sala Noble de l'Ajuntament de Palamós per part de l'alcalde de la vila, Lluís Puig, acompanyat dels regidors d'Esports, Joan Barba; així com del cap de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Palamós, Miquel Brull. També es va comptar amb la presència de familiars de Marta Galló, encapçalats pels seus pares, i amb amics, com l'atleta palamosina Cheyma Mechaal, que la va voler acompanyar en un acte tan significat.

 

L'alcalde de la vila li va lliurar una placa que en nom del municipi se li va atorgar en reconeixement i agraïment a l'exitosa trajectòria esportiva que ha sumat fins ara.

 

En només tres temporades Marta Galló ha aconseguit els principals premis en la seva categoria, amb un total de cinc medalles d'or, quatre de plata i tres de bronze, resultat de la seva participació en diversos campionats tant de Catalunya com d'Espanya.

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h