Please reload

Entradas recientes

Dissabte va tenir lloc a Palamós la dotzena edició de l’activitat “Trobadansa"

April 29, 2019

Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa (29 d’abril), l’Àrea de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Palamós va organitzar la dotzena edició de l’activitat Trobadansa, amb la col·laboració de la companyia internacional de dansa CobosMika Company (en conveni de residència al Teatre La Gorga de Palamós), i la participació d'entitats, escoles i centres de dansa locals.  

 

Aquesta proposta cultural i festiva va tenir lloc aquest dissabte 27 d’abril (com és tradicional el dissabte més proper al dia 29 d'abril) sota el títol de “Palamós és dansa, Palamós es mou!”. L'objectiu d'aquesta activitat és el de difondre i apropar la dansa a tota la població utilitzant un espai públic a l’aire lliure on realitzar diverses activitats al voltant d’aquesta disciplina cultural.

 

 

 

El Trobadansa 2019

Dissabte i durant el dia es van realitzar diverses coreografies repartides en tres sessions que van tenir lloc en espais oberts del nucli urbà de Palamós, amb l'interès de poder apropar la dansa a tot el públic en general.

 

La primera de les sessions previstes va tenir lloc a partir de les 12 h a la plaça de Catalunya. En aquest indret es van realitzar diverses actuacions a càrrec de les formacions, CobosMika SOLC, SEEDs Yellow, SEEDs Blue, SEEDs Red, que disposaven de trenta minuts cadascuna per realitzar les coreografies que han preparat per aquest dia.

 

Posteriorment a les 17 h l'activitat va continuar, amb la mateixa dinàmica, al parc del Convent dels Agustins on va ser el moment de veure les actuacions de l’Escola de dansa Georgina Ors; i de l'Associació Pots, que fomenta la inclusió de les persones amb discapacitats psíquiques.

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h