Please reload

Entradas recientes

Blai Manté guanya el II Premi Empordà de Novel·la de la Bisbal

El periodista mataroní Blai Manté ha guanyat el II Premi Empordà de Novel·la amb la obra El que portem a dins, la seva primera novel·la de ficció. Ahir, dilluns 22 d’abril, la Biblioteca Lluïsa Duran va acollir de lliurament del guardó. L’acte va comptar amb l’assistència del regidor Carles Puig i de l’impulsor del Premi, Jordi Imaz.

 

Manté, vinculat al món del periodisme, considera que l’obra és «realisme de proximitat» amb un notori caràcter «semibiogràfic». El guanyador de la segona edició del Premi Empordà de Novel·la va explicar que el llibre gira al voltant de sentiments universals, tractats a través de la ficció i l’humor.

 

Més de mig centenar d'obres es van presentar a la segona edició del Premi Empordà de novel·la que s'organitza al municipi de la Bisbal d'Empordà. L'organització va recordar que l'any passat es van presentar set novel·les. La iniciativa compta amb la col·laboració de l'editorial Brau Edicions i va néixer el 2017 amb la col·laboració entre Edicions Fahrenheit 45 i l'Àrea de Cultura del municipi baix-empordanès.

 

«Amb aquest increment de participacions podem afirmar que s'ha assolit l'objectiu de crear un nou espai perquè escriptors i escriptores puguin oferir les seves obres al públic», va explicar l'impulsor dels premis, Jordi Imaz. L'any passat el premi va ser per a Josep Pastells, amb la novel·la Sang Blava.

 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h