Please reload

Entradas recientes

Reconeixement a tres policies locals de Begur amb motiu de la seva jubilació

April 15, 2019

L'Ajuntament de Begur va celebrar ahir dijous un petit acte de reconeixement als policies locals Antonio Rodríguez, José Esteban i Josep Lara amb motiu de la seva jubilació. Cadascun dels tres policies va ser obsequiat amb una placa de l'Ajuntament, en què s'expressa "tot el seu efecte i reconeixement per aquests anys de treball i dedicació al cos de la Policia Local de Begur". L'acte, que es va fer al migdia a la sala de plens de l'Ajuntament i només va venir-hi un dels tres, va estar presidit per l'alcalde, Joan Loureiro,  acompanyat dels regidors Martí Aldrich i Encarna García i del sotsinspector en cap de la Policia, Antoni Martínez. El reconeixement també va aplegar altres policies i treballadors de la casa.

1/2

 

 

 

Tornar a notícies

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h