Please reload

Entradas recientes

19è Concurs de Fotografia Ecològica

La Biblioteca Mercè Rodoreda de Castell-Platja d’Aro convoca la dinovena edició del Concurs de Fotografia Ecològica, que enguany proposa, com a tema de les instantànies, l’aigua com a element indispensable per a la vida. Obert a la participació de tothom, el termini de lliurament d’originals s’ha fixat entre el 8 i el 30 d’abril de 2019 a la mateixa biblioteca. S’estableixen tres categories per afavorir al màxim la participació: infants fins a 12 anys, joves de 13 a 16 anys, i majors de 17 anys. Les dues primeres tenen un únic premi d’una càmera fotogràfica Polaroid, i la darrera dos guardons: 1r i 2n Premi, dotats amb 240 i 120 euros respectivament. També hi ha modalitat de fotografia creativa, en una única categoria per a totes les edats i un premi de 240 euros.

 

Les obres participants s’exposen del 6 al 25 de maig a la mateixa biblioteca, període establert per a la votació popular entre els usuaris de l’equipament. El lliurament de premis serà la darrera setmana de maig. Es poden presentar, sempre sense emmarcar i sense marge al voltant de la mateixa, un màxim de tres fotografies per persona, en color o blanc i negre. La mida mínima és de 13 x 18 cm; i d’un màxim de 20 x 30 cm en les categories d’adults i creativa. No es poden presentar obres premiades en altres concursos, i l’organització es reserva el dret de retirar aquelles fotografies on s’evidenciï que no s’adeqüen a la categoria a la qual concursen. S’anul·larà la categoria que no reuneixi un mínim de cinc fotografies participants.

 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h