Please reload

Entradas recientes

Més d'una vintena de tavernes, bars i restaurants de Palamós iniciaran diumenge vinent la campanya del Vermut

Dimecres 3 d'abril es va presentar la campanya comercial i turística "Aquesta primavera vine a fer el Vermut a Palamós. El comerç obert t’espera", que basada en el gaudi de passejar pels carrers del municipi aprofitant l'oferta de comerç, tot fent un vermut, s'oferirà tots els caps de setmana d'abril i maig, concretament des del 7 d'abril i fins al 26 de maig.

 

La presentació de la campanya va comptar amb la presència de l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, el president de l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i el Turisme de Palamós (FECOTUR), Toni Bachiller; el president de l'Associació de Tavernes, Restaurants i Oci Nocturn de Palamós, Jordi Rissech; i el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Emili Colls.

 

L'objectiu d'aquesta proposta és el de potenciar l'activitat turística que té Palamós, obrin el comerç també els diumenges, complementant-ho amb l'àmplia oferta gastronòmica del municipi.

 

El vermut, la base de la campanya

Un total de 23 tavernes i bars del municipi oferiran a preus populars un tast de vermut acompanyat amb una tapa. En concret els establiments participants són: Arrels Taverna, Bar La Plaça, Bar Tramuntana, Bar Terrassa, Can Blau, El Casino, El Castellet, El Mur, El Pirata, Granja Nuà, Glass Blanc, Hotel Trias, La Barberia, La Paki, La Taverna de l’Ibèric, Mar Bonic, Rumbo al Cairo (Hotel Marina), San Grillat, Salut, Thai Palamós, Vermuteria i tapes El Moll, Vermuteria Lincoln i Xarel·lo bodega.

 

I els diumenges, comerç obert i música en viu

La proposta vol incentivar la passejada i el gaudi del carrer en un període meteorològic propici, per això a banda de l'ambient comercial i de les terrasses, aquesta activitat es complementarà els diumenges amb l'obertura del comerç i la realització de música en viu, mitjançant la qual s'amenitzarà places i carrers comercials de la vila, amb duets i trios que de manera fixa o bé itinerant posaran el toc musical a l'activitat.

 

Els espectacles musicals programats són: 7 d’abril de 12:30 a 14h, Litus3 al escenari del passeig del Mar (versions rock); el 14 d’abril de 12:30 a 14h Chaman Rumbero, zona de la Planassa (rumba catalana); 28 d’abril de 12:30 a 14h Litus3, a la plaça de la Vila (versions rock); 5 de maig de 12:30 a 14h Miratjazz de Nova Orelans, itinerant nucli antic (Jazz/Swing); 19 de maig de 12:30 a 14h Sabrina Banfi, a la plaça Murada (Soul/Jazz).

 

La proposta "Aquesta primavera vine a fer el Vermut a Palamós. El comerç obert t’espera" se sumarà a altres destacats esdeveniments turístics i lúdics que organitza el municipi durant la primavera, com és el cas el diumenge 21 d'abril, que ho farà amb el Primer Bany de l'Any, el 28 d'abril amb el Rally Costa Brava Històric o, el 12 de maig, amb el Festival Terra de Mar.

 

Aquesta campanya és organitzada per l'Àrea municipal de Promoció Econòmica i Turisme, amb la col·laboració de l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i el Turisme de Palamós (FECOTUR), i l'Associació  de Tavernes, Restaurants i Oci Nocturn de Palamós.

 

 

Tornar a notícies

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h