Please reload

Entradas recientes

EXPOSICIÓ PICTÒRICA “LES LLUMS DEL COLOR” DE QUIM COROMINAS AL CASTELL DE BENEDORMIENS DE CASTELL D’ARO DEL 6 D’ABRIL AL 5 DE MAIG

Exposició de Quim Corominas a les sales d’art del Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, del 6 d’abril al 5 de maig d’enguany sota el títol Les llums del color, formada per pintures, sèries de dibuixos i escultures de paper. La mostra és la primera de l’any al castell i forma part del cicle anual d’exposicions al municipi, que s’estén també al Parc dels Estanys i a la Masia Bas de Platja d’Aro. La inauguració és dissabte vinent 6 d’abril (19 h) amb la presència de l’artista, moment en què també es presentarà el catàleg commemoratiu editat pel consistori. La mostra està organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i se’n pot gaudir amb accés lliure els caps de setmana i festius (11-13 h i 17-20 h). Simultàniament, es pot gaudir, a la planta superior, d’un espai expositiu permanent amb una selecció del Fons Municipal d’Art, amb obres que donen testimoni dels artistes que hi han fet estada durant prop de quatre dècades.

 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h