Please reload

Entradas recientes

Jordi Capella en Standard i Pep Campi en Radial, guanyadors de la XIII edició de la regata Euro Làser Màsters Cup

April 8, 2019

Jordi Capella en Làser Standard i Pep Campi en Làser Radial, s'han proclamat campions en aquesta edició de l'Euro Làser Màsters Cup 2019 - XIII Trofeu Calella Palafrugell -Memorial 'Pitus' Jiménez que serà recordada com una de les més dures celebrades a Calella de Palafrugell. Els forts vents han condicionat totes les mànigues disputades, i han posat a prova als regatistes. Les dues primeres jornades es van caracteritzar per un fort vent del SW, superior als 18 nusos, amb ratxes de 24.

 

L'última jornada, també ha seguit aquesta tònica de fort vent  de component NE, de 22 nusos, que ha obligat a les embarcacions a volar de nou en el camp de regates del CV Calella.

 

Aquestes condicions han suposat un gran esforç a tots els regatistes. Totes les mànigues disputades han estat molt selectives, de cara a la confecció de les primeres places. Els regatistes que han aguantat millor aquesta situació de vent fort són els que s'han imposat en els podis.

 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h