Please reload

Entradas recientes

Jaume Beltran i Sònia Alsina, millors esportistes palafrugellencs de l’any

Es va celebrar al Teatre Municipal, la 35a Festa de l’Esport de Palafrugell organitzada per l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Palafrugell. Sònia Alsina Arqué del club de Patinatge Artístic Palafrugell va ser la guanyadora del guardó a la millor esportista femenina, per les seves bones classificacions tant al Campionats d’Espanya, com de Catalunya i de Girona en les modelitats de patinatge artístic lliure i figures obligatòries. Jaume Beltran Cortés del Club Tennis Llafranc va guanyar el millor esportista masculí pels seus més de 40 anys jugant a aquest esport i la seva implicació amb el món del tennis.

 

(D’esquerra a dreta): Víctor Bolsov, la representat del Club Atlètic Palafrugell, Lluís Lozano i González, Sònia Alsina Arqué i Jaume Beltran Cortés

 

 

 

D’altra banda, Víctor Bolsov va ser nomenat el millor entrenador amateur pel seu destacat paper ja com atleta en el anys 60 i actualment com entrenador de salts i preparador físic de la seva neta Aliona Bolsova, tenista internacional ITF. Enguany el premi a la millor entitat esportiva va recaure en el Club Atlètic Palafrugell.

 

En el decurs de la vetllada, també es va fer entrega de la medalla de l’esport palafrugellenc a Lluís Lozano i González, per la seva vinculació en el món del futbol; i un reconeixement a l’organització de l’Oncotrail i a l’Associacó Deportiva La Sauleda, pel seu ascens a la Tercera Divisió Regional Catalana.

 

Per primer cop, es va nomenar la figura de l’Ambaixador de l’Esport Palafrugellenc, que ha recaigut en el psicòleg esportiu Pep Marí. Llicenciat en Psicologia i màster en Psicologia de l’Esport per la Universitat Autònoma de Barcelona, és el cap del departament de Psicologia de l’Esport del Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat (Barcelona). Marí ha estat escollit pel seu treball de divulgació de l’aportació de la psicologia al rendiment de les persones. La figura de l’Ambaixador de l’Esport Palafrugellenc neix per promoure l’esport a la vila alhora que serveix per reconèixer la tasca d’un professional en aquest àmbit.

 

L’acte va comptar amb l’actuació de dansa d’Idolina Massa, acompanyada del músic Nil Falgarona.

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h