Please reload

Entradas recientes

L’Ajuntament de Palafrugell ha aturat les obres del projecte “Aiguacel” a Aigua Xelida

L’Ajuntament de Palafrugell de Palafrugell ha aturat les obres d’urbanització del polígon d’actuació promogut per “Aiguacel” i que es troba situat a Aigua Xelida (Tamariu).

 

Després de realitzar una inspecció tècnica s’ha procedit a l’aturada immediata de les obres d’urbanització degut a que l’empresa promotora no té autorització per iniciar-les, ja que el projecte d’urbanització que les ha de permetre es troba actualment encara en fase de tramitació.

 

Paral·lelament també s’està estudiant tota la documentació que va presentar l’empresa la setmana passada per tal de veure i comprovar si s’adequa a les totes les normatives urbanístiques.

 

L’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, ha visitat l’espai i es mostra consternat per la tala d’arbres que s’ha fet i ha comentat que “és completament il·legal, ja que l’empresa promotora no té cap permís per fer-hi cap actuació. A més la realització del butlletí de denúncia podria comportar una sanció en cas que es confirmin les presumptes irregularitats”.

 

 Tornar a notícies

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h