Please reload

Entradas recientes

La Diputació ajuda amb 58.395 euros seixanta-tres municipis gironins perquè subvencionin 246 joves esportistes amateurs de modalitats individuals

November 14, 2018

La Diputació de Girona subvenciona amb un import total de 58.395 euros seixanta-tres municipis de les comarques gironines perquè els destinin a programes de suport a esportistes amateurs de modalitats individuals. En concret, aquestes subvencions serviran d'ajut a 246 esportistes que tenen menys de vint-i-cinc anys i que la temporada passada van participar en campionats d'Espanya, d'Europa o del món. El 2012 la Diputació va començar aquesta línia d'ajuts, i el 2018 ha augmentat 10.000 euros la partida dels anys anteriors.

 

Les modalitats individuals que practiquen els esportistes que rebran aquests ajuts són, entre d'altres: atletisme, BTT, ciclisme, cúrling, escacs, esquí, gimnàstica, golf, halterofília, judo, surf d'estel, motociclisme, natació, patinatge, piragüisme, rem, surf de neu, taekwondo, tennis, tennis de taula, tir olímpic, triatló i vela.

 

«La necessitat d'aquests ajuts és un reflex de la gran quantitat de joves promeses de l'esport que hi ha a les comarques gironines en modalitats individuals. La Diputació de Girona els ajudem econòmicament per mitjà dels ajuntaments dels municipis on viuen», afirma el diputat d'Esports, Carles Salgas.

 

A més d'aquestes subvencions, els últims anys la Diputació de Girona ha obert diversos programes de suport vinculats a l'esport. Són per a la promoció i el foment de l'activitat fisicoesportiva i l'esport (adreçats a ajuntaments i consells esportius); per a l'activitat esportiva de base; per a l'esport d'alta competició; per a l'organització d'esdeveniments esportius singulars; per a la participació en esdeveniments esportius federats puntuals a escala estatal o superior que es duguin a terme fora de Catalunya, i també el programa «Neda a l'escola».

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h