Please reload

Entradas recientes

Èxit en les segones jornades d'emprenedoria StartUp de Sant Feliu de Guixols

 

Durant els passats 7 i 8 de novembre han tingut lloc al Monestir de Sant Feliu de Guíxols les segones jornades d'emprenedoria StartUp, aquest any dedicades a les dones emprenedores. L'esdeveniment ha estat organitzat conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i MC Empreses, un grup dedicat a la consultoria, formació, coaching i organització d'esdeveniments enfocats a l'emprenedoria i l'empresa.

 

 

En aquests dos dies han anat passant per la sala Abat Panyelles del Monestir tot de dones emprenedores amb projectes molt destacables en àmbits molt diversos que han anat relatant les seves experiències i ponències. Les xerrades han tocat temes com l'art i els videojocs, passant pel periodisme, les teràpies canines, els Smartphones o el desenvolupament personal entre molts d'altres. Cal destacar que entre les participants hi havia dues emprenedores ganxones com són Vanessa Nueda amb el seu projecte "La crep de mi vida" i Begoña de Erraiz, maquilladora professional. Es calcula que entre els dos dies han assistit a l'acte unes 40 persones.

 

 

Com a novetat d'aquest any s'ha organitzat paral·lelament a l'acte la 'Connexió REPTE', que consistia en llençar una pregunta per desenvolupar enfocada a la dinamització del comerç de la ciutat a dos grups formats per tres estudiants del Grau Superior de Gestió de Vendes i Espais Comercials de l'institut de Sant Feliu de Guíxols. Durant totes les jornades les diferents ponents han anat visitant a les estudiants per intentar ajudar-les i orientar-les en el seu treball i també s'han realitzat connexions en streaming amb la sala de ponències perquè els i les participants a les jornades estiguessin actualitzats sobre com avançava el repte. 

 

Segons les organitzadores de l'esdeveniment, aquest ha estat tot un èxit i esperen poder repetir les jornades l'any vinent.

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h