Please reload

Entradas recientes

1a Marxa contra la violència masclista a Palafrugell

September 7, 2018

El proper diumenge 9 de setembre, s'organitza la primera marxa popular contra la violència masclista a Palafrugell. Aquesta iniciativa forma part del treball de recerca d’un alumne de segon de batxillerat de l'Institut Frederic Martí i compta amb la col·laboració de l’Espai Dona de l’Àrea de Benestar Social i Ciutadania.

 

Les inscripcions estaran obertes a partir de les 8 del matí i la sortida es farà des del pàrquing de l’Institut Baix Empordà de Palafrugell, a les 9 hores. L’aportació mínima és de 8€ i els diners recaptats es destinaran a alguna acció contra la violència masclista. Les persones que participin a la marxa popular podran votar aquell mateix dia la proposta, que es donarà a conèixer al final de la marxa. L’activitat compta amb el suport de l'Ajuntament i comerços i entitats del municipi, entre elles, l'Agrupació Excursionista de Palafrugell, Bikes Met, Jardins Llafranc i Marítimes Met.

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h