Please reload

Entradas recientes

La Policia Local de Palafrugell realitza una detenció per un delicte de robatori amb violència e intimidació

September 6, 2018

Agents de la Policia Local de Palafrugell van detenir dimarts al matí un veí de la població, de 29 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor per un delicte de robatori amb violència e intimidació, al que es van sumar les amenaces als agents del cos de seguretat. Els fets van succeir cap a les 10 del matí del dimarts 4 de setembre quan el presumpte autor va entrar en un perruqueria del carrer Sant Sebastià amb un ganivet de grans dimensions. Després d’amenaçar a les persones que hi havia al seu interior es va endur la caixa registradora amb els diners i va fugir direcció a plaça Nova.

 

La descripció de l’autor proporcionada als agents per part dels propietaris de la perruqueria va servir perquè es localitzés, uns vint minuts més tard, un individu que coincidia amb totes les dades. Gràcies a la ràpida intervenció dels agents de servei i les evidencies que van detectar, com la vestimenta, la descripció i els diners trobats sense poder donar explicacions de la seva procedència, van fer determinar que hi havia indicis suficients per a procedir a la seva detenció. També cal afegir que seguidament es va trobar el ganivet utilitzat en el robatori, ja que el delinqüent l’havia llençat en la seva fugida, i va ser trobat al costat d’uns contenidors d’escombraries.

 

El detingut va passar a disposició del jutjat de guàrdia de La Bisbal. 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h