Please reload

Entradas recientes

Donen una foto de la cantant Tina Turner a l’Ajuntament de Begur

August 22, 2018

El fotògraf Josep Maria Palou va donar ahir a l’Ajuntament de Begur una imatge que havia fet a la cantant Tina Turner. La fotografia va formar part de l’exposició de Palou Take it like a woman, que es va poder veure a la sala d’exposicions de les Escoles Velles de Begur el mes d’agost de l’estiu passat i que estava dedicada a dones artistes del món de la música. El fotògraf va entregar la imatge (en format 85x85 en blanc i negre) a l’alcalde, Joan Loureiro, que anava acompanyat dels regidors Marià Renart i Martí Aldrich.

 

 

 

Palou, que és un devot de la música i la imatge, fotografia concerts des de l’any 1980. I en les seves imatges sempre intenta travessar la icona per descobrir la persona que hi ha darrere el personatge. El títol de la mostra està tret de la cançó d’Alice Cooper dedicada a un cas real d’una dona valenta. L’exposició fotogràfica s’ha pogut veure abans al Festival Jardins de Pedralbes de Barcelona de l’any passat i, fa dos anys, a La Caserna Centre d’Interpretació del Patrimoni Cultural, a Martorell. Palou, fa 4 anys, ja va fer una exposició a Begur, en concret, al restaurant de l’hotel Aiguaclara.

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h