Please reload

Entradas recientes

Detinguda una parella que es dedicava a robar dins els vehicles estacionats a la Gola del Ter a Torroella de Montgrí (Baix Empordà)

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de La Bisbal d’Empordà van detenir el passat 19 d’agost, a Torroella de Montgrí (Baix Empordà), un home i una dona, tots dos de 51 anys i de nacionalitat bosniana, veïns de Lloret de Mar i Vidreres, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de vehicle.

 

El passat 19 d’agost agents de paisà del Grup de Delinqüència Urbana van muntar un dispositiu de vigilància i prevenció de robatoris amb força a l’interior de vehicles estacionats per la zona del pàrquing públic de la platja de la Gola de Ter.

 

Pels volts de les quatre, van localitzar un vehicle que circulava lentament mentre els dos ocupants, un home i una dona, miraven tots els turismes estacionats.

 

Després d’aturar-los van comprovar que a l’interior del cotxe portaven una motxilla, una banderola, dos estoigs, dues ulleres de sol, un reproductor DVD i dues pel·lícules, una tauleta, un disc dur, un llapis de memòria, un talonari de xecs bancaris, documentació i una agenda personal a nom d’un ciutadà francès, tres llibres de lectura en aquest idioma i 385 euros en bitllets fraccionats.

 

 

 

A més, van trobar eines habitualment utilitzades per obrir les tanques interiors dels vehicles, com tres tornavisos, una llanterna i filferro.

 

Tot seguit, els mossos van fer recerca per la zona i van localitzar un cotxe amb matrícula francesa que presentava el vidre petit de la porta del copilot trencat. Els agents van corroborar que els objectes intervinguts provenien del robatori que acabaven de perpetrar en aquest vehicle. Els agents van localitzar el seu legítim propietari i li van retornar tots els objectes robats.

 

Fruit de la investigació policial els mossos van saber que els lladres, per evitar ser detectats i descoberts, canviaven sovint de models de vehicles.

 

Els detinguts, a qui els consten antecedents, van passar ahir a disposició judicial del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Per evitar els robatoris a interior de vehicle els mossos aconsellen no deixar objectes de valor dins el vehicle ja que no és un recinte segur, procurar ocultar els equips de música i/o altaveus, estacionar el vehicle en llocs il·luminats, i si es pot, instal·lar una alarma. En cas de localitzar una persona sospitosa a prop del vehicle o en el cas de trobar-se el cotxe forçat, és millor no tocar res i trucar al 112.

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h