Please reload

Entradas recientes

Arriba la Masterclass de cuina infantil a Tamariu

Demà dijous 23 d’agost, al matí, tindrà lloc la Masterclass de cuina infantil a Tamariu. Com cada any, aquesta activitat gastronòmica dirigida als més menuts està organitzada per la Biblioteca de Palafrugell i l'Hotel Hostalillo.

 

La sessió anirà a càrrec de Paco Carbó, xef de l’Hotel Hostalillo, que ensenyarà als nens i nenes assistents com fer una crep de forma senzilla, com preparar una brotxeta de fruita fresca en quatre passes o com combinar xocolata i fruites del temps. Una sessió teòrica i pràctica que acaba amb una excel·lent degustació d'aliments naturals amb pares i infants.

 

La Masterclass de cuina infantil és una activitat divertida i gastronòmica que té per objectiu acostar la cuina professional als nens i nenes de Palafrugell i Tamariu. Aquesta iniciativa diferent i pràctica plena de coneixement gourmet està pensada per a nens i nenes majors de 4 anys.

 

Per assistir a l’activitat, cal inscripció prèvia a la Biblioplatja de Tamariu.

 

 

Tornar a notícies

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h