Please reload

Entradas recientes

VIVES INAUGURA EL FESTIVAL DE PIANO, CAMBRA I CANT 2018 DE CONCERTS D’ARO

Al mes d’agost, Concerts d’Aro començarà amb la programació pròpiament dita. El diumenge 12 d’agost, a les 7 de la tarda a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro, va tenir lloc la conferència inaugural a càrrec del divulgador musical català Joan Vives. Enguany ens desvetllarà les virtuts i els secrets C. Debussy, compositor molt estimat pel públic de Santa Cristina d’Aro i que aquest es celebra el centenari de la seva mort. L’entrada a la conferència tindrà el mòdic preu de 2 euros.

 

 

 

Una setmana més tard, el divendres 17, a les 9 del vespre al marc incomparable de l’església romànica de Santa Cristina d’Aro, Rafael Aguirre, considerat un dels millors guitarristes del món i Nadège Rochart, al violoncel interpretaran a duo un concert de cambra que ha estat aplaudit arreu del món i que  Santa Cristina serà la primícia de tot l’estat espanyol. El programa està composat per obres d’E. Granados, M. de Falla, G. Cassadó, F. Tárrega, M. Ravel, C. Gardel, S. Assad, A. Piazzola i A. Lara. El dilluns següent, 20 d’agost, José Menor, conegut pel seu èxit mundial interpretant “Goyescas” protagonitzarà el recital de piano amb obres com O. Messiaen, I. Albéniz i F. Liszt. Tal com va manifestar Pedro Socías a CatMúsica, http://www.catmusica.cat/searcher/catmusica/resultats.jsp?textBusca=Concerts++d%27Aro&pagina=1&emissora=cm&hiAdvanced=1# el concert de piano serà tot un repte pel públic de Santa Cristina perquè el serà molt espiritual i transcendent. Una setmana més tard, el dilluns 27, el Trio Rodin tornarà a Santa Cristina per oferir la seva filosofia musical mitjançant un concert de cambra amb obres de J. Haydn, A. Senderovas, C. Saint-Säens i F. Mendelssohn. El dilluns 3 de setembre el Quartet Catalinka tancarà el Festival de piano, cambra i veus 2018 de Concerts d’Aro amb un concert de veus. Interpretarà melodies tradicionals russes i catalanes.

 

  El quatre concerts s’iniciaran a les 9 del vespre a l’església parroquial de Santa Cristina d’Aro i cadascun tindrà el preu de 20€. En el cas d’assistir-hi a tots es pot demanar un abonament. Posteriorment la vetllada finalitza amb un pica-pica ofert pels patrocinadors locals tal com es pot escoltar a http://www.tvcostabrava.com/tv-a-la-carta/lentrevista/lentrevista-programacio-del-festival-concerts-daro.

 

  Concerts d’Aro compta amb l'Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, el principal patrocinador del festival, amb el suport de la Diputació de Girona, del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, de Costa Brava Girona Festivals i del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, així com d'un nombre notable de comerços i patrocinadors locals.

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h