Please reload

Entradas recientes

El Cor de l'Empordà va portar ahir el "Rèquiem" de Mozart a Begur

August 9, 2018

 

El Cor de l'Empordà, sota la direcció de Carles Coll, va actuar ahir dimecres, a les 22 hores, a l'església parroquial de Sant Pere de Begur interpretant el Rèquiem en re menor KV626 del compositor austríac Wolfgang Amadeus Mozart. La interpretació del Cor, acompanyat del pianista Pere Puig, va comptar amb el suport de la parròquia de Sant Pere i l'Ajuntament de Begur. El Cor de l'Empordà estava format per integrants de tres corals empordaneses: la Polifònica Figueres, el Cor Carreras Dagas i el Cor Quermançó. El "Rèquiem" és una de les obres més conegudes de Mozart.

 

El compositor Mozart va morir deixant-la inconclusa i s'ha acabat convertint en una de les seves partitures més reconegudes. L'obra completa, inicialment escrita per Mozart però acabada per Franz Xaver Süßmayr, va ser enviada al comte Walsegg, datada el 1792. L'obra es va estrenar a Viena el 2 de gener de 1793 en un concert en benefici de la vídua del músic austríac.

 

 

 

Tornar  a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h