Please reload

Entradas recientes

Els Mossos detenen dues dones per sostreure joies a una parella d’edat avançada que cuidaven al Gironès

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona van detenir el passat 20 de febrer dues dones, de 23 i 32 anys, ambdues de nacionalitat hondurenya i veïnes de Girona, com a presumptes autores d’un delicte de furt.

 

Les detencions són el resultat d’una investigació oberta durant una inspecció en una botiga de compravenda d’or de Girona. Els agents van detectar un contracte on les joies venudes podrien ser de procedència il·lícita. Es tractava d’un penjoll, unes arracades, un braçalet i un anell d’or amb unes inicials impreses, venuts per 411,90 euros.

 

Per tal de fer les comprovacions, la policia va contactar amb la persona que havia venut els objectes. En un principi, va explicar que eren joies que pertanyien als seus avis, però al cap d’una estona va entrar en incoherències. Finalment va reconèixer que les joies les hi havia donat una coneguda que cuidava un matrimoni d’edat avançada a Crespià (Gironès).

 

Seguidament, els mossos van contactar amb el matrimoni i un familiar. Aquest va relatar que des de feia temps trobaven a faltar joies de la casa dels avis, però que encara no ho havia denunciat. La víctima va reconèixer com a seves les joies recuperades.

 

La investigació va concloure el passat dimarts amb la detenció de les dues dones per la seva presumpta implicació amb el furt.

 

Les detingudes van passar el dia 21 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat.

1/2

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h