Please reload

Entradas recientes

Els Mossos d’Esquadra detenen un menor d’edat tres cops en dos dies per dos robatoris violents i un robatori en un domicili

 

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona han detingut tres vegades, entre el 18 i el 19 de febrer, un menor d’edat com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació, un delicte de robatori amb força a interior de domicili, un delicte de furt, un delicte de resistència i desobediència i un delicte d’atemptat a agents de l’autoritat.

 

El primer dels fets va succeir el migdia del passat dissabte 18 de febrer, davant de l’estació de tren, quan un jove va arrencar la cadena d’or a una dona gran i va fugir corrents. Un noi, que havia presenciat els fets, va sortir corrents darrera seu i, finalment, un agent fora de servei de la Policia Local de Palamós el va atrapar a l’alçada del passeig d’Olot, tot i que el menor va oposar resistència. El policia el va retenir fins l’arribada dels mossos, que el van detenir.

 

El mateix dia, ja de matinada, els mossos el van tornar a detenir pel furt d’una cartera. En aquesta ocasió, la víctima va alertar que dos nois li havien furtat la cartera i va facilitar la descripció dels autors.

 

Poc després, se’ls va localitzar al carrer de la Cort Reial. Els agents van tornar-lo a detenir per un delicte de furt i un delicte de desobediència i atemptat a agents de l’autoritat.

 

En l’escorcoll els agents li va localitzar un telèfon mòbil que havia sostret el passat 11 de febrer de l’interior d’un pis mentre el propietari estava dormint.

 

Finalment, els mossos van tornar a detenir aquest menor d’edat l’endemà, 19 de febrer, per un robatori amb violència. En aquesta ocasió, juntament amb altres menors, van sostreure violentament un telèfon mòbil, valorat en 800 euros, a una noia mentre l’estava utilitzant.

 

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. 

 

El menor  detingut va ingressar el passat 19 de febrer en un centre de menors per ordre de Fiscalia.

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h