Please reload

Entradas recientes

Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes per cultivar marihuana a l’interior d’una casa de la Selva Interior

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners (Selva Interior) van detenir el dia 19 de febrer, a Caldes de Malavella, dos homes de 52 i 54 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Lloret de Mar i Vidreres, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

 

El matí del 19 de febrer agents d’aquesta comissaria van tenir coneixement que en una casa, situada en la urbanització Can Carbonell de la població de Caldes de Malavella, s’hi podria ocultar una plantació de marihuana.

 

Agents de seguretat ciutadana i d’investigació que es van adreçar al lloc van localitzar una casa unifamiliar totalment tancada que desprenia una forta olor a marihuana i on, des de l’exterior, s’escoltaven molts sorolls de ventiladors.

 

Els mossos també van constatar un frau del consum elèctric ja que el comptador estava sense precinte, amb l’alarma activada i manipulat. L’escomesa estava ocultada en una base de nova construcció per tal d’ocultar, pretesament, les connexions il·legals.

 

Poc després els agents van veure com dos homes sortien de la casa. Els mossos els van identificar i els van detenir.

 

El mateix dia es va practicar una entrada i escorcoll a l’esmentada casa on es van intervenir garrafes d’adobs, fertilitzants, tubs d’extracció d’aire, 617 testos amb plantes de marihuana en diferents estadis de creixement, focus amb les làmpades en funcionament, ventiladors, filtres, aires condicionats, calefactors, mesuradors d’humitat, testos buits, una habitació on s’assecaven les plantes, dipòsits d’aigua i diversos extintors.

 

Els detinguts seran citats properament per tal de declarar davant l’autoritat judicial.

1/1

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h