Please reload

Entradas recientes

La biblioteca de Begur es converteix en un guirigall

February 20, 2018

 

La biblioteca municipal Salvador Raurich de Begur s'ha convertit en un guirigall, que és la nova iniciativa que es pot veure a l'equipament municipal fins al 19 d'abril. La iniciativa, Guirigall a la biblioteca, aplega una sèrie d'activitats, com ha estat pintar el gall i fer manualitats i ara a fer la gallina potes llargues. Les activitats van adreçades a la mainada escolar, de P3 a 6è. A més, la biblioteca s'ha omplert de galls, gallines i ous provinents dels llibres. Amb cada activitat realitzada, els escolars aconsegueixen una butlleta per entrar en un sorteig que es farà el 20 d'abril. "L'objectiu de la iniciativa no és altre que ser un servei viu, estar més a prop de la gent", ha recordat la responsable de la biblioteca, Rosa Vilà.

 

A més, al llarg d'aquest mes de febrer s'han organitzat l'hora del conte, a càrrec de l'actriu i narradora Olga Cercós. El primer conte, adreçat a un públic infantil, es va fer el passat dia 8.  El segon, adreçat a infants de 0 a 3 anys, tindrà lloc demà dimecres, a les 17 hores, amb "contes per moure el cos".

 

 

1/2

 

 

Tornar a notícies

 

 

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h