Please reload

Entradas recientes

Palafrugell organitza un Festival de Robòtica Educativa

February 16, 2018

L’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell i els centres educatius del municipi organitzen, el proper divendres dia 23 de febrer, l’activitat “Palarobòtica 2018”, que suposa el primer Festival de Robòtica Educativa de Palafrugell.

 

Les activitats s’iniciaran a 2/4 de 10 del matí amb un taller de Bee Bots i altres activitats robòtiques destinades a l’alumnat de P-5 i de 1r de Primària de tots els centres escolars de Palafrugell. Aquesta activitat s’allargarà fins a 2/4 d’1 del migdia. Paral·lelament, de 2/4 d’11 del matí fins a 2/4 de 12 del migdia es podrà veure una mostra de robòtica a càrrec dels nois i noies d’Educació Secundària (ESO) de tots els centres educatius de la vila.

 

El Festival tindrà lloc al Pavelló poliesportiu del municipi i obrirà les seves portes al públic a partir de 2/4 de 10 del matí.

 

 

 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h