Please reload

Entradas recientes

La Biblioteca Lluís Barceló i Bou commemora avui el seu 10è aniversari al nou emplaçament

February 16, 2018

Amb motiu d'aquest destacat aniversari la biblioteca municipal ha programat per aquesta tarda, a les 20.30 h, l'espectacle "Llibràlegs III", on es representa una trobada de diàlegs breus entre les actrius Cristina Cervià i Meritxell Yanes i els seus respectius personatges, enmig de la biblioteca en què els llibres i la paraula són els protagonistes. L'entrada és gratuïta però cal inscripció prèvia.

 

Durant l'any s'organitzaran altres actes puntuals que se sumaran a la commemoració d'aquest 10è aniversari.

 

El nou edifici de la biblioteca que s'estrenava, ara fa 10 anys, ha contribuït a potenciar i donar un millor servei a l'usuari. Un servei municipal d'informació, de divulgació de la cultura, el coneixement, la formació i el lleure.

 

El nou equipament, un edifici modern, diàfan, lluminós i funcional, que triplicava l'anterior, no només ha permès oferir uns espais de consulta i lectura més versàtils i més atractius per a l'usuari, d'acord a la nova concepció de biblioteca pública, sinó que ha possibilitat l'augment de la seva col·lecció. Un fons bibliogràfic i audiovisual a l'abast i necessitats del ciutadà.

 

Al llarg d'aquests anys, els serveis de la biblioteca Lluís Barceló i Bou s'han adaptat als nous temps i a les noves necessitats i, per tant, a l'evolució social pròpia. Unes noves instal·lacions que garanteixen la democratització de la cultura i el coneixement, i que donen resposta a la seva tasca de foment de la lectura, espai social i d'aprenentatge permanent al llarg de la vida.

 

 

Un espai on s'ha treballat per a la consolidació d'una programació estable i per la cobertura de noves activitats i projectes de dinamització de la lectura, establint relacions i col·laboracions amb altres agents culturals, socials i educatius del territori.

 

Unes propostes de dinamització de les quals se’n destaquen: la BiblioEscola, incorporada l'any 2008, i mitjançant les quals es porta a terme activitats pedagògiques ludicoculturals proposades per la biblioteca i la comunitat educativa del Centre d'Educació Especial Els Àngels, tenint en compte l'atenció a les persones amb discapacitat.

 

 

Tornar a notícies

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h