Please reload

Entradas recientes

Els Mossos detenen un home per sostreure 83 tapes de comptadors d’aigua en domicilis del Baix Empordà

 

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) van detenir, el dia 6 de febrer, a Sant Feliu de Guíxols, un home de 44 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la mateixa població com a presumpte autor d’un delicte de furt. 

 

Els mossos d’aquesta comissaria van tenir coneixement que, entre els dies 8 i 27 de gener, s’havien sostret multitud de tapes de comptadors d’aigua de les cases de diverses urbanitzacions de les poblacions de Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, Calonge i Santa Cristina d’Aro.

 

El primer dels robatoris es va denunciar el passat 11 de gener davant dels mossos per part d’una administradora de finques que alertava de la desaparició de 51 tapes de comptadors d’aigua de cinc carrers d’una urbanització de Santa Cristina d’Aro. La treballadora posava de manifest la desaparició de totes aquestes tapes en un sol dia, concretament el 8 de gener.

 

Dies després, mossos i policies locals d’aquests municipis, van rebre altres denúncies sobre sostraccions similars en diverses urbanitzacions.

 

La investigació dels mossos va portar a determinar l’autoria dels furts i  la detenció de l’autor, i comptabilitzar un total de 83 tapes de comptadors d’aigua sostretes.

 

 

El detingut, a qui li consten múltiples antecedents, serà citat properament per declarar davant l’autoritat judicial competent.

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h