Please reload

Entradas recientes

35 colles participen a la rua de Carnaval de Sant Antoni

February 12, 2018

 Un total de 35 colles van participar ahir, diumenge, al migdia a la rua de Carnaval de Sant Antoni. La desfilada va començar a les 12 del migdia i les colles han desfilat des de la plaça Catalunya fins a la plaça de la Llibertat pel carre Sant Antoni. El Carnaval a Calonge continuarà una setmana més tard, el diumenge 18 de febrer, amb la despertada carnavalesca, l'esmorzar de les colles de Carnaval i la visita dels carnestoltes als centres geriàtrics. A la tarda, a partir de les 16 h. tindrà lloc la gran rua de carrosses i comparses, on s'espera la participació de més de 50 colles. 

 

 

1/2

 Tornar a notícies

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h