Please reload

Entradas recientes

Palafrugell, salut i benestar emocional

February 9, 2018

La Mesa de Salut Jove, amb el suport de les Àrees de Joventut i l’Àrea de Recursos Humans de l’Ajuntament de Palafrugell, ha organitzat una formació en Educació Emocional i Habilitats per a la vida.

 

 

La formació l’ha impartit l’Associació SEER els dies 10, 17, 24 i 31 de gener i 7 de febrer, amb una durada de 22 hores. Els objectius principals han estat prendre consciència de la rellevància de l’acompanyament emocional per afavorir les relacions d’ajuda amb els adolescents i joves, oferir eines per facilitar el desenvolupament d’habilitats socioemocionals en la intervenció educativa i poder acompanyar-los en el seu creixement personal i entrenar l’acompanyament emocional de situacions individuals i de grup.

 

Hi han assistit un total de 31 persones d’àmbits tan diversos com la Policia Local, l’Àrea de Benestar Social, l’Àrea de Joventut, l’Àrea d’Educació, el Servei de Mediació, l’Institut Municipal d’Esports, el Dispositiu d’Inserció Laboral del Pla de Barris, l’Àrea de Cultura, el Centre d’Atenció Primària (CAP), l’Agència de Salut Pública, entitats com la Fundació Oncolliga Girona, associacions del Consell Municipal d’Entitats Juvenils, professorat dels centres educatius de secundària membres de les AMPA i  membres de l’equip de govern de l’Ajuntament de Palafrugell.

 

Aquest curs queda emmarcat dins el pla de formació permanent per a professionals de l’Ajuntament i dins la programació d’activitats que des del 2012 la Mesa de Salut Jove de Palafrugell organitza per a professionals, joves i les seves famílies amb la finalitat de promoure la salut i benestar de les persones joves.

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h