Please reload

Entradas recientes

La nova temporada d’espectacles al Teatre Mundial de la Bisbal d’Empordà

Espectacles familiars de la Xarxa, eclèctics concerts de Joventuts Musicals, el millor cinema català de la mà del Cicle Gaudí, actuacions musicals de tot tipus, bones obres de teatre o els imprescindibles ‘DocsBarcelona del mes’. La nova programació d’espectacles al Teatre Mundial de la Bisbal d’Empordà arrenca amb un semestre carregat de propostes per a tots els gustos.

 

Així, aquest diumenge 11 de febrer la Xarxa proposa l’espectacle familiar Safari de la Cia Comediants La Baldufa. Un espectacle adreçat de nou als més petits i on es juga amb una escenografia que es desdobla per a aconseguir un espai atractiu que reflecteixi tot aquest ecosistema. La Xarxa segueix fent propostes mensuals d’espectacles familiars: al març es farà l’espectacle Aniversari de Marcel Gros.

 

El del ‘DocsBarcelona del mes’ també es consolida un any després del seu tret de sortida. I és que unes 70 persones de mitjana assisteixen a les propostes que impulsa la continuació del festival DocsBarcelona. Aquest febrer la mostra continua amb L’hora dels deures, de Ludovic Vieuille: una petita perla cinematogràfica que mostra com es poden enfortir els vincles entre un pare i un fill amb el simple fet de dedicar una estona per fer els deures amb ell.

El semestre també arranca manera notòria pel que fa a la programació de Joventuts Musicals: aquest diumenge arriba el concert Contrastos Musicals amb Anna Urpina al violí barroc i modern, i Dani Espasa al clavecí i piano. Els mesos següents les actuacions continuaran amb propostes com Atria o Maria Canyigueral.

 

El circuit de cinema català Cicle Gaudí segueix fent parada cada mes al Teatre Mundial de la Bisbal. I si el passat gener va oferir la celebrada Tierra Firme de Carlos Marq

 

ues-Marcet, el proper 24 de febrer projectarà La Llamada i el 17 de març l’adaptació de La Pell Freda d’Albert Sánchez Piñol.

 

A tot això cal sumar-hi la proposta del Concert simfònic de l’Orquestra d’Òpera Jove amb dos cantants solistes que es farà el proper 25 de febrer, El secret de la Lloll de la Lloll Bertran del 4 de març, o el Concert Solidari del Cor Carreras Dagas del 18 de març. De cares a l’abril, també caldria fer esment de l’actuació musical del bisbalenc Javier Ortiz el proper 1 d’abril o el musical A bit of Broadway de l’Escola de Música de Girona.

 

 

Tornar a notícies

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h