Please reload

Entradas recientes

Festival de Circ de Girona

February 5, 2018

L'esdeveniment reunirà 88 artistes de divuit països diferents i es faran 24 atraccions de disset disciplines diferents. L'organització anuncia que ja ha venut més de 17.000 de les quasi 31.000 entrades disponibles.

 

 

D'entre les 24 atraccions previstes, n'hi haurà tres amb artistes nord-coreans, de les quals dues mai s'han vist fora d'aquell país. El director, Genís Matabosch, ha admès que han «arriscat» programant aquests tres números per les dificultats burocràtiques per tal que els ciutadans d'aquell país viatgin i ha explicat que ja s'estan fent els tràmits perquè puguin participar al festival gironí. 


Cap de les 24 atraccions s'ha vist mai a Europa. De fet, és una de les condicions per poder participar al festival. Matabosch recorda que en moltes ocasions, el festival ha esdevingut un trampolí per a aquells artistes que hi han participat. «Hem estat el llançament a Europa» de molts dels artistes.


El diputat de Cultura de la Diputació, Albert Piñeira, ha recordat que el Festival gironí és un dels cinc més importants que es fan al món i es mostra convençut que es vendran les prop de 31.000 entrades posades a la venda. De fet, ja se n'han venut unes 17.000.

 

 

Torna a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h