Please reload

Entradas recientes

Es presenta la 4ª edició de l’Entrebancada, la cursa d’obstacles de referència a les comarques gironines

February 5, 2018

El recinte firal de Palafrugell ha acollit la presentació de la 4a edició de l’Entrebancada, tindrà lloc el diumenge 1 d’abril, i l’organitza el Club Atlètic Palafrugell.


Com és habitual la competició es desenvoluparà per Setmana Santa emmarcada dins la programació de les Setmanes Joves que organitza l’Ajuntament de Palafrugell. Enguany el recorregut serà de 6 quilòmetres, amb un circuit totalment nou. La sortida i arribada serà al recinte firal de Palafrugell.

 

Una novetat serà que enguany la cursa es desenvoluparà realitzant dues voltes a un circuit, aquest fet convertirà la cursa en molt atractiva pel que fa al públic assistent.

 

Una novetat molt important serà l’Entrebancadeta, la cursa infantil d’obstacles de Palafrugell, amb aquest format es vol donar opció fins ara inexistent de participar a menors entre 10 i 14 anys.

 

Pel que fa el format de cursa per l’Entrebancadeta cal dir que serà d’un format apte i de poca dificultat per tots els nens i nenes.

 

Els obstacles, com sempre romandran en secret fins el dia de la prova però des de l’organització asseguren que no deixaran indiferents a ningú.

 
Es preveu que la quarta edició superi el nombre de participants de l’anterior, on hi van participar uns 750 corredors. En aquest sentit, els números indiquen que la prova, que es va consolidant any rere any, s’ha convertit en una de les activitats esportives de referència de la comarca.

 

 

 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h