Please reload

Entradas recientes

Es convoca el primer Concurs de Fotografia "Palafrugell és educació"

February 5, 2018

L’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell ha convocat el primer premi de fotografia “Palafrugell és educació”, amb l’objectiu de fomentar l’entorn educatiu en sentit ampli i dins de les activitats com a Ciutat Educadora. Entenent l’educació com un procés que es produeix al llarg i ample de la vida, la Ciutat Educadora ens ofereix múltiples espais per aprendre. Hom s’educa no només a les escoles sinó també a les llars, al carrer, fent activitats de lleure, esportives, culturals, socials, etc...

 

El termini de presentació de les obres s’inicia aquest 1 de febrer i estarà obert fins el proper 19 de març. Les fotografies han de plasmar algun acte, activitat o moment educatiu. Cada participant podrà presentar un màxim de tres fotografies originals i inèdites (no poden ser guanyadores d’un altre concurs i haver estat publicades en cap mitjà) i poden ser en color o en blanc i negre. Les bases d’aquesta primera edició del premi de fotografia es poden consultar al web www.educaciopalafrugell.cat .

 

Els premis seran per valor de: 300 euros (1r premi), 150 euros (2n premi), 100 euros (3r premi) i lots de llibres pel 4t i 5è premi.

 

Les fotografies guanyadores s’exposaran en paper fotogràfic i emmarcades en el Centre Municipal d’Educació del 6 d’abril al 6 de maig.

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h