Please reload

Entradas recientes

Denunciat un home al Gironès per infringir la llei de caça

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) de la Regió Policial de Girona, van denunciar el dia 1 de febrer a Llagostera (Gironès), un home de 69 anys d’edat, nacionalitat espanyola i veí de Llagostera (Gironès), com a presumpte autor d’una infracció del reglament d’armes i la llei de caça.

 

Els fets van ocórrer durant el matí del mateix dia 1 de febrer en uns boscos del veïnat de Panedes, dins el terme municipal de Llagostera, on els agents estaven fent un control planificat de caça major del porc senglar, que regularment els mossos realitzen.

 

Els agents van identificar els integrants de la batuda i van detectar que un dels caçadors portava un rifle, que excedia de la munició permesa. Concretament portava un carregador amb cinc bales, més una a la recambra de l’arma, quan la llei determina que només es poden portar dues bales al carregador i una a la recambra.

 

Després d’aixecar l’acta corresponent, els agents van comissar l’arma i la guia i la van lliurar la secció d’intervenció d’armes de la Guàrdia Civil de Girona.

 

Les diligències seran lliurades a la Subdelegació del Govern de Girona i al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de Girona.

 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h