Please reload

Entradas recientes

La Fira Nadalenca de Palamós fa lliurament de 12.200 € per a projectes adreçats a persones discapacitades psíquiques de la comarca

January 31, 2018

L’acte va tenir lloc ahir dimarts al Mas del Vent,  i va comptar amb la presència de representants de diverses associacions, escoles i empreses del municipi que col·laboren en l’organització de la fira.

 

Aquesta quantitat econòmica serà destinada a dos projectes diferents que lideren l’Associació Afatram i la Fundació Vimar.

 

L’Associació Fira Nadalenca agraeix la col·laboració de tot el municipi mitjançant la qual es fomenta cada any a la vila els valors de la solidaritat en benefici de les persones amb discapacitats psíquiques de la comarca.

 

L’Associació Fira Nadalenca de Palamós i el grup teatral Els Cosinets van realitzar ahir dimarts (30/01/18) el lliurament de 12.200 euros, resultant de la recaptació aconseguida amb les activitats solidàries organitzades durant el mes de desembre passat i que tenen com a objectiu recaptar fons a benefici de projectes i entitats que treballen amb persones discapacitades psíquiques del Baix Empordà.

 

Aquest acte va tenir lloc a les 19 h, al Mas del Vent, propietat de Bodegues Brugarol un dels principals avaladors del projecte de Fira Nadalenca juntament amb la plataforma cultural i social Focus Engelhorn.

 

L'acte va comptar amb la participació de l’alcalde de Palamós, així com de bona part de les entitats, associacions, escoles i empreses de Palamós que col·laboren en l’organització de la tradicional Fira Nadalenca.

 

Durant aquest acte es va fer el lliurament dels xecs bancaris acreditatius de la donació, amb l'import necessari per fer efectius els respectius projectes. Concretament 7.200 € a l’Associació Afatram (Ass. Familiars d’Usuaris del Centre Ocupacional Tramuntana); i 5.000 € a la fundació Vimar.

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h