Please reload

Entradas recientes

Els mossos els van localitzar estris per cometre robatoris i van recuperar els objectes sostrets a la deixalleria de Sarrià de Ter

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial del Gironès – Pla de l’Estany van detenir el 29 de gener a Girona, tres homes, de 19, 23 i 36 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Salt (Gironès), com a presumptes autors d’un robatori amb força.

 

La matinada del 29 de gener dues patrulles de la comissaria de Girona, una d’uniformada i una en servei de paisà, mentre feien tasques de seguretat ciutadana van observar tres persones vestides de fosc i ocultades sota una caputxa, que caminaven amb actitud vigilant per la zona del polígon de Sarrià de Ter. 

 

Els agents van veure com s’introduïen dins un turisme i marxaven del polígon direcció Girona. Els mossos els van aturar a l’avinguda Josep Tarradellas i en van identificar i escorcollar els tres homes i el vehicle.

 

En l’escorcoll del turisme es va localitzar material habitualment utilitzat per cometre robatoris amb força, tals com una palanca, guants i tornavisos. També se’ls va localitzar una pantalla d’ordinador, un telescopi, un joc de bombetes, un kit de reparació de punxades, una calculadora i una mini moto (poket bike).

 

Es va comprovar que aquests objectes els acabaven de sostreure de l’interior de la deixalleria de Sarrià de Ter. Per accedir-hi, van saltar la tanca perimetral i van forçar la porta De fet, un dels joves encara portava a la butxaca del pantaló el cadenat trencat de la porta.

 

Els detinguts seran citats properament per tal de declarar davant l’autoritat judicial competent.

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h