Please reload

Entradas recientes

S’inicia la reforma integral de l’edifici de Can Genís

January 26, 2018

El conjunt arquitectònic de més de 1.000 metres quadrats on fins ara s’hi ha ubicat l’àrea de Joventut de l’ajuntament. Aquesta reforma, de caràcter integral, té un cost aproximat de 650.000 euros i un termini d’execució de 9 mesos.

 

L’objectiu principal de l’obra és posar ordre en un conjunt format per cinc edificis i tres patis, fent que, tant l’edificació com els patis, no siguin, com succeeix fins ara, la suma de vàries unitats, sinó que formin part d’un sol conjunt.

 

 

D’entrada el canvi més significatiu que recull el projecte presentat és un nou accés al conjunt a través del pati central, des del carrer del Progrés, cosa que implica la demolició d’un espai d’una planta on, actualment, l’estructura de la seva coberta es trobava en molt mal estat. Amb això es generarà un gran espai obert que donarà accés a tots els elements que configuren el conjunt.

 

D’altra banda, on es farà la reforma més important serà en l’edificació que es troba situada entrant a mà esquerra. Aquest edifici, amb la nova obra, allotjarà en planta baixa els espais de caràcter més públic. Així es farà un accés per un espai ampli que alhora, com espai de circulació, es planteja com a sala d’exposicions i una sala d’actes, un parell de sales polivalents i els espais d’administració. En la primera planta s’hi ubicaran els espais de formació  destinats als usuaris habituals de l’equipament.

 

Cal destacar que per donar unitat al conjunt, i fent honor al seu passat de fàbrica, s’adoptarà una estètica industrial. Totes aquestes actuacions pretenen aconseguir un edifici a escala humana, còmode d’usar i fàcil d’entendre. Com edifici protegit pel Pla Especial de Protecció i d’Intervenció en el Patrimoni Històric qualsevol actuació preservarà el caràcter original de l’edificació sense desvirtuar-ne les seves característiques.

 

Així doncs, la reforma garanteix el respecte, la millora i una posada en valor de tots els elements i espais que tenen un valor artístic, arquitectònic i ambiental.

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h