Please reload

Entradas recientes

Més de mil persones han gaudit de les representacions d’Els Pastorets de Palafrugell

January 18, 2018

Més de mil persones han passat al llarg de les tres sessions que s’han vist d’Els Pastorets al Teatre Municipal de Palafrugell, concretament els dies 1, 7 i 14 de gener. Aquesta xifra suposa un 77% d’ocupació en la totalitat de la programació d’enguany. Cal destacar que la tradició d’aquestes representacions a la vila s’havia trencat l’any 2015 quan, per primer cop després de 8 temporades consecutives es van deixar de representar. Ara, després de dos anys d’inactivitat s’ha recuperat amb un espectacle de gran format que organitza l’Agrupació Teatral Les Bambolines i l’Area de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell, i que ha comptat amb més de 70 actors damunt l’escenari, 30 decorats i nombrosos efectes especials de foc, neu pirotècnia, música en directe i l’habitual presència d’un burro català a escena. Per aquest motiu, el balanç d’assistència de públic durant els tres dies es considera molt positiu.

 

Així s’ha assolit l’objectiu de recuperar la màgia d’un espectacle de caràcter tradicional, amb la intenció per part dels seus responsables d’oferir un espectacle dinàmic, adaptat als nous temps i divertit, destinat per a petits i grans amb la idea d’aglutinar un alt nombre espectadors d’arreu de la província al Teatre Municipal de la vila.

 

Les representacions d’Els Pastorets de Palafrugell tenen una llarga tradició, sent un dels municipis pioners en aquest tipus de teatralització a Catalunya. Al mateix temps, aquest 2017 es commemoren els 65 anys de les representacions a la vila de l’obra Els  Pastorets o l’Adveniment de l’infant Jesús, de Josep Maria Folch i Torres, versió que fou estrenada a Palafrugell l’any 1952.

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h