Please reload

Entradas recientes

Torna la campanya gastronòmica més emblemàtica de Catalunya, la Garoinada de Palafrugell

January 12, 2018

Amb l’inici d’any, torna una de les campanyes gastronòmiques més emblemàtiques de Catalunya: La Garoinada, que enguany celebrarà el seu 27è aniversari.

 

 

La Garoinada 2018 tindrà lloc del 12 de gener al 25 de març, reduint 5 dies la campanya respecte l’any passat, degut a la proximitat amb Setmana Santa, que enguany arriba d’hora.

 

En aquesta 27a edició hi participen un total de 9 restaurants del municipi: el Centre Fraternal, La Xicra, Xadó, El Balcó de Calella, El Far, Jani, La Llagosta, Llafranc i Terrassa Terramar.

 

Els restaurants oferiran un menú que consisteix en un entrant de garoines, un primer plat a triar entre un mar i muntanya o bé un plat alternatiu diferent en cada restaurant,  unes postres de crema i cafè. Aquests menús aniran maridats amb vins del celler Espelt. El preu del menú variarà entre 38€ i 45€, depenent de l‘establiment.

 

A banda, i com ja va sent habitual, s’han dissenyat diferents fórmules molt competitives per venir a passar un cap de setmana de Garoinada a Palafrugell que inclouen el menú i l’allotjament en algun dels prestigiosos hotels del municipi, sortides en vaixell d’època (el Rafael) per conèixer l’entorn i un tiquet de Palafrugell+, un innovador producte que permet visitar els diferents equipaments culturals del municipi amb un sol passi (Fundació Josep Pla, Fundació Vila Casas Can Mario, Museu del Suro i Jardí Botànic del Cap Roig). També s’inclou un val de descompte a Vins i Licors Grau, patrocinador de la campanya.

 

El cartell d’aquesta edició, com cada any, és obra d’un reconegut artista local. La il·lustradora Bruna Valls ha pres el relleu a l’artista Pere Amilibia, i se suma a la llarga llista de noms tant reconeguts com el de Modest Cuixart, Tano Pissano o Rosa Aguiló, autors del cartell de passades edicions.

 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h