Please reload

Entradas recientes

Detingut un conductor que circulava a 177 km/h per l’AP-7, sota la influència de les drogues i sense permís de conduir al Gironès

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el dia 6 de gener un home, de 28 anys, de  nacionalitat danesa i amb domicili a Copenhaguen (Dinamarca), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle a motor sense haver obtingut mai el permís de conduir i, a més fer-ho sota la influència de les substàncies estupefaents.

 

Els fets van passar el mateix dia 6, en un control de velocitat que les patrulles de trànsit havien establert al quilòmetre 60 de l’autopista AP-7, dins el terme municipal de Sant Gregori (Gironès).

 

Pels volts d’un quart de tres de la matinada, els mossos van detectar un turisme que circulava a 177 km/h, en un tram limitat a 120 km/h. Els agents van aturar el vehicle i van identificar el conductor per denunciar-lo per una infracció administrativa de velocitat.

 

En aquell moment els policies van comprovar que l’home no havia obtingut mai el permís de conduir i, en fer el test de drogues, va donar positiu per consum de  cocaïna i THC. Va quedar detingut per aquests dos delictes i denunciat administrativament per circular 57 km/h per sobre del límit establert, que en aquest cas era de 120 km/h.

 

El detingut, que no tenia antecedents, va passar el 6 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h