Please reload

Entradas recientes

Segona edició de la campanya de promoció turística i comercial “gran sorteig de nadal” a Castell-Platja d’Aaro i S’agaró del 2 de desembre al 5 de gener

La segona edició de la campanya de promoció Cada dia és Nadal a Platja d’Aro, té com a un dels seus màxims exponents el Gran Sorteig de Nadal, una proposta de dinamització comercial que sorteja, de nou, un cotxe model Toyota Aygo i alhora els milers d’euros en regals que conté en el seu interior (aportats pels comerços i serveis que hi participen). Enguany, com a novetat, s’hi afegeixen dos guardons més: una bicicleta elèctrica i un cap de setmana al municipi, acompanyats també per un conjunt de regals. Del 2 de desembre al 5 de gener tothom que compri per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar de comerços i serveis adherits a la campanya podrà desar una butlleta amb les seves dades a les urnes distribuïdes en els mateixos establiments. El vehicle s’exhibeix a la Plaça de l’Ajuntament, on el dissabte 7 de gener de 2018 (18 h) s’hi farà el sorteig per desvetllar tant l’afortunat  amb el cotxe com dels altres dos premis.

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h